Titeldetail

Zoeken in op
Titelblok: De verschijning / Amanda Stevens ; vertaling [uit het Engels]: Karin de Haas
Editie: Eerste druk.
Impressum: Toronto ; Amsterdam : Harlequin®, november 2016
Collatie: 318 pagina's ; 21 cm
Reeks/Serie: Dodenrijk-serie; dl. 4
: IBS thriller ; 122
Bibl. annot.: Vertaling van: The visitor. - Don Mills : Mira Books, ©2016. - Uitgave in samenwerking met Harlequin Books SA.
Annotatie: Sinds haar jeugd weet Amalia, die werkt als restaurateur van grafmonumenten, dat ze contact kan leggen met de geestenwereld. Na een aantal nare ervaringen gaat ze samen met haar geliefde, rechercheur Devlin, op zoek naar antwoorden.
ISBN: 9789034753717  toon meer
Auteur: Stevens, Amanda
Medewerkers: Haas, Karin de (vert.)
Materiaal: Boeken Volw verh.
Taalcode: Nederlands
Mediasoort: Boek
Publ.jaar: 2016
Jeugd/Volw.: Volwassen
Inform./Verh.: Verhalend
Genre: Thriller
Zoektitel: De verschijning
Aanschaf inf: Sinds haar jeugd weet Amalia dat ze contact kan leggen met de geestenwereld. Ondanks nare ervaringen werkt ze als restaurateur van grafmonumenten. In haar eigen huis voelt ze vreemde entiteiten, wordt er ingebroken en vindt ze een oude stereofoto waarop ze zichzelf herkent. Amalia gaat samen met haar geliefde, rechercheur Devlin, op zoek naar antwoorden. Uiteindelijk komt ze op een oude begraafplaats op het spoor van een collectieve zelfmoord van een commune. Maar er zijn krachten die het juist op haar gemunt hebben. Deze thriller gaat vooral over de aanwezigheid van kwade geesten die proberen in onze wereld te komen. Het verhaal is een aaneenschakeling van schaduwen die zich proberen te verbergen, donkere bossen en nare voorgevoelens. Verder gebeurt er niet veel, de dreiging is het belangrijkste deel van het boek. Dit verhaal is het vierde deel* van de ‘Dodenrijk-serie’. De afloop is heel prozaïsch maar opent daardoor meteen de kans om een vervolg te schrijven. Ook zonder voorkennis is deze thriller goed te lezen, maar de lezer moet wel houden van spookverhalen..
Titelnr: 746155

1 exemplaren, 1 aanwezig

  • 1x BeschikbaarBeschikbaar
1e etage ; Hoogspanning - Spannende romans: STEV

Exemplaren in andere vestigingen