Titeldetail

Zoeken in op
Cover
BoekFamilieverhaalProtestants milieu
Titelblok: Een huis vol familie : roman / Karen Kingsbury ; vertaald [uit het Engels] door Evelyn van Bilsen
Impressum: Utrecht : Kok, 2017, ©2016
Collatie: 223 pagina's ; 21 cm
Reeks/Serie: Familie Baxter; 6
Bibl. annot.: Vertaling van: A Baxter family Christmas. - New York : Howard Books, ©2016. - Een huis vol familie volgt op Zo dichtbij maar is ook los te lezen.
Annotatie: Als de familie Baxter plannen maakt voor de feestdagen, wil pater familias John een hele speciale gast uitnodigen: de vrouw die Erins hart kreeg.
ISBN: 9789029726993
Auteur: Kingsbury, Karen (1963-)
Medewerkers: Bilsen, Evelyn van
Materiaal: Boeken Volw verh.
Taalcode: Nederlands
Mediasoort: Boek
Publ.jaar: 2017
Jeugd/Volw.: Volwassen
Inform./Verh.: Verhalend
Genre: Familieverhaal
Genre: Protestants milieu
Zoektitel: Een huis vol familie
Aanschaf inf: Twee jaar na het dodelijke ongeluk van Erin en haar gezin, op een dochter na, wil de familie Baxter met heel de familie de feestdagen te vieren. John, de pater familias, besluit om nog een extra gast uit te nodigen: Kendra Bryant, de vrouw die Erins hart kreeg. Niet iedereen is daar blij mee; Ashley en Luke zeggen daardoor zelfs het feestje af. Maar John houdt vast aan zijn idee. Hij is ervan overtuigd dat de vrouw, die niet gelovig is, dit nodig heeft. Als de kerstdagen dichterbij komen, gebeuren er echter dingen die alles in een ander licht zetten. Met de feestdagen (in zicht) is er niets fijner dan een hartverwarmende, liefdevolle roman te lezen en deze voldoet precies aan die voorwaarden. Niet heel verrassend, een beetje zoet en wat ongeloofwaardig hier en daar: toch trekt het verhaal een grote groep lezers, ook omdat het weer een boek is over de familie Baxter en andere oude, vertrouwde personages uit Bloomington. Zelfstandig te lezen vervolg op 'Zo dichtbij'*. Kan gezien worden als beging van een nieuwe reeks over de familie Baxter, waarbij vooral de jongere Baxters de hoofdrol vervullen..
Titelnr: 747283

4 exemplaren, 1 aanwezig

  • 1x BeschikbaarBeschikbaar
  • 1x UitgeleendUitgeleend tot 06-09-2019
1e etage ; De living - Romantische verhalen: KING

  • 1x UitgeleendUitgeleend tot 23-08-2019
Etalage Living KING

  • 1x UitgeleendUitgeleend tot 31-07-2019
2e etage ; De living - Romantische verhalen: KING

Exemplaren in andere vestigingen